Очевидно Кристиано Роналдо се отдалечава все по-сериозно от Реал Мадрид, а е много вероятно дори вече да е ясно къде ще продължи кариерата си. 

Вестник „Марка“ съобщава днес, че вече две седмици португалската суперзвезда си търси къща в Торино. Както е известно време носителят на Златната топка е спряган много сериозно за трансфер в италианския шампион Ювентус. 

Климатът в Северна Италия е доста по-различен от този в испанската  столица или Португалия и ще му трябва време за да свикне, но въпреки това Кристиано е готов да направи компромис и да премине в трето голямо първенство. Освен това не трябва да се забравя, че той игра няколко години в Англия без никакви проблеми. 

Според медиите в Испания и Италия разривът между него и Флорентино Перес е изключително сериозен, така че раздялата изглежда все по-вероятна, а това ще бъде потвърдено от информацията, че си търси нов дом на Апенините. 

Смята се, че другия плюс на Ювентус е това, че суперзвездата бил с много добро отношение към феновете на отбора, които винаги се отнасяли с уважение към него, което също ще го накара да приеме да премине при Старата госпожа.